Skip links

Onze Diensten

Zakelijke schoonmaakwerkzaamheden

Better Clean verzorgt de schoonmaak van uw kantoorpand. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse soorten kantoorpanden. Onze medewerkers zijn integer, betrouwbaar en flexibel.

Oplevering bouwprojecten

Ook voor opleveringsschoonmaak kunt u terecht bij Better Clean. De opleveringsschoonmaak gebeurt aan het einde van een bouwproject. Better Clean helpt u graag mee om het op te leveren gebouw tip top in orde te maken.

Particuliere schoonmaak

Komt u niet meer aan het huishouden toe vanwege lichamelijke klachten of gewoon handen te kort vanwege kinderen, werk etc? Better Clean kan u hierbij ondersteunen zodat u tijd overhoudt om andere dingen te doen.

Glazenwasser

Bent u op zoek naar een glazenwasser in de omgeving Noord-Holland, Utrecht of Flevoland? Dan kunt u terecht bij ons allround schoonmaakbedrijf. Better Clean werkt uitsluitend met professionele glazenwassers. Wij verzorgen zowel de binnen- als de buitenkant wan uw ramen.

Bouwschoonmaak

Tijdens de bouw en daarna kan Better Clean u compleet ontzorgen en boel aan kant maken. Bouwschoonmaak doen wij voornamelijk in de bouw maar ook bij particulieren.

Gevelreiniging

Better Clean is gespecialiseerd in gevelreiniging. Wij zijn een allround en kleinschalig schoonmaakbedrijf waar een persoonlijke service voorop staat. U kunt erop rekenen dat wij vakkundig werk afleveren!

Verhuizingen (particulier/zakelijk)

U gaat verhuizen, dus vinden wij het logisch dat u bepaalt hoe de verhuizing eruitziet. Een verhuizing is voor velen een enorme uitdaging. Alleen de grote meubels? Of juist van inpakken tot uitpakken helemaal tot in de puntjes geregeld. Voor een stressvrije verhuizing schakelt u Better Clean in.

Spinvrij woning/kantoorpand

Bent u voor uw spinnenoverlast op zoek naar een professional die voor u het spinnenprobleem oplost inclusief spinnenwebben en vervuiling? Better Clean kan dit voor u regelen.

Specialistische reiniging

Bent u op zoek naar specialistische reiniging? Dan bent u bij Better Clean aan het juiste adres!

  • Trappenhuizen
  • Keukens
  • Sanitair
  • Vloeronderhoud

This website uses cookies to improve your web experience.