Skip links

Altijd een stapje verder

certificaten zeggen iets, de praktijk zegt alles.

Het schoonmaakbedrijf waar het leveren van goede service en uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij werken met een enthousiast team dat net even een stap verder gaat dan het “gewone schoonmaken.”

VCA gecertificeerd

Voor Better Clean is veiligheid erg belangrijk. Om die reden zijn wij dan ook in het bezit van een VCA certificaat.Hiermee voldoed Better Clean aan landelijke regelgeving maar ook aan de Europees gestelde eisen.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Ons schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend met milieuvriendelijke middelen. Ons bedrijf streeft elke dag naar het leveren van een verbluffend eindresultaat. Dit is waarom wij onze klanten tevreden weten te houden.

Omdat de schoonmaakmiddelen waar wij mee werken geen agressieve stoffen zoals fosfaten of chemisch bleek bevatten, kunnen er hierdoor geen schadelijke sporen achterblijven op uw sanitair, vloer of meubels. Dit betekent wél dat er een grondige reiniging plaatsvindt en alles er weer netjes bij staat zonder schade. Kortom, een goed uitgevoerde schoonmaakklus is aan ons schoonmaakbedrijf wel besteed. Wij komen graag bij u op locatie te Huizen om u dit zelf te laten ervaren.

15+ Jaar Ervaring

This website uses cookies to improve your web experience.